Mensen- en zonne-inwijding*


Alice A. Bailey


categorieën:   Spiritualiteit (algemeen)
isbn: 9789062715183
uitvoering: Paperback
aantal pagina's: 202
druk: 1
vertaler: Geautoriseerde vertaling
verschijningsdatum: 01 jun 1977
eerste uitgave: Initiatation, Human and Solar
status:  Leverbaar
prijs: € 22,75

Alle levensvormen, grote en kleine, ervaren inwijding. Dit wordt in dit boek beschreven. Ook zijn veertien regels opgenomen die de neofiet tot het portaal van de inwijding kunnen brengen.

Een inwijding is een uitbreiding van bewustzijn - een middel tot het openstellen van het denkvermogen en het hart voor een erkenning van hetgeen in de werkelijkheid reeds bestaat.

Een van de grote verdiensten van dit boek is dat het denkvermogen kan worden verruimd tot nieuw begrip omtrent de intense activiteit die heerst op alle bewustzijnsgebieden op de planeet, ten behoeve van het scheppen van de voorwaarden waaronder evolutionaire groei kan plaatsvinden.

Het werk van de planetaire Hi?rarchie, alsmede van sommige van de verantwoordelijke werkers binnen die Hi?rarchie, wordt uiteengezet op een wijze die het menselijk leven van alledag belicht als een uiterlijke uitdrukking van doelstelling die met hoedanigheid is begiftigd door middel van de Ashrams van de Meesters.

De onderlinge verwantschap en wisselwerking tussen de vele natuurrijken en bewustzijnscentra komt in het boek tot uitdrukking als de neiging tot volledige integratie en eenlijnigheid van onze Planetaire Logos binnen het geheel van het zonnestelsel.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.