Oog in oog met jezelf (e-book)

Gouden Lijst


isbn: 9789062711406
uitvoering: paperback
aantal pagina's: 160
druk: 1
verschijningsdatum: 31 mrt 2017
status:  Leverbaar
prijs e-book: € 8,99
ledenprijs e-book: € 7,19

Psychotherapeut Martin van Kalmthout is ervan overtuigd dat zelf een ‘goed’ leven leiden het beste is wat je kunt bijdragen aan een betere wereld. Als je met jezelf aan de slag gaat, heeft dit een uitstraling op je directe omgeving, maar ook op de verdere wereld: het kan het verschil maken bij alles wat je daar doet.


Oog in oog met jezelf gaat over persoonlijke verandering. Het is een uitnodiging om door zelf te denken, te zoeken en te ervaren te komen tot inzicht en verandering.

 

Beginnend met de psychologische wortels van de ellende in de wereld, richt het boek zich vervolgens op de vraag wat je leven de moeite waard maakt en hoe je dat zelf in je eigen leven kunt realiseren.

 

De afzonderlijke hoofdstukken kunnen goed apart gelezen en herlezen worden. Je kunt het boek openslaan, een onderwerp kiezen en stilstaan bij de vraag wat de tekst bij je oproept en concreet voor je betekent.

 

Diepgaand persoonlijk psychologisch onderzoek gaat in dit boek hand in hand met een speurtocht naar wat wezenlijk en blijvend is in het leven.

 

Oog in oog met jezelf kwam aan bod in deze nieuwsbrief…

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.