Ontmoetingen met een non-duale God (e-book)

Gouden Lijst
Handboek voor ontwaakt leven


isbn: 9789062711420
uitvoering: gebonden met stofomslag
aantal pagina's: 160
druk: 1
vertaler: Maris Könning
verschijningsdatum: 01 apr 2017
eerste uitgave: The Instruction Manual For Receiving God
status:  Leverbaar
prijs e-book: € 8,99
ledenprijs e-book: € 7,19

In een gespleten wereld die voor velen weinig uitweg meer biedt, beschrijft Jason Shulman – een internationaal bekende leraar, healer en kunstenaar – in dit inspirerende boek een weg naar innerlijke vrijheid en wat het betekent om waarlijk mens te zijn.


Ontmoetingen met een non-duale God richt zich tot mensen van alle levensovertuigingen. Het maakt niet uit of je achtergrond theïstisch is, zoals in het christendom, de islam, het jodendom of andere godsdiensten, of dat je boeddhist bent, leeft vanuit non-dualiteit, of zelfs helemaal niet religieus bent. Het boek laat je stap-voor-stap, intelligent en humorvol, vol inzicht en compassie zien hoe je temidden van deze moeilijke wereld vrijheid kunt ontdekken en eruit leven.

 

Het boek bestaat uit meer dan honderd zgn. ‘kiem-passages’, korte teksten die elk een ingang tonen om het spirituele pad te begrijpen en te leven. Elk van deze ingangen – die zowel opeenvolgend als in willekeurige volgorde gelezen kunnen worden – brengt ons dieper bij onszelf en de totaliteit van het leven waar we ten diepste mee verbonden zijn.

 

Het lezen van Ontmoetingen met een non-duale God is voor velen een dynamische en transformerende ervaring! Niet voor niets wordt het door leraren als Deepak Chopra, Lama Surya Das en anderen met overtuiging aangeprezen als ‘een revolutionair boek geschreven door een revolutionaire leraar’.

 

Ontmoetingen met een non-duale God kwam aan bod in deze nieuwsbrief…

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.