Ontdek de geheimen van de mannelijke seksualiteit


Lingam-massage

Michaela Riedl, Jürgen Becker


categorieën:   Gezondheid / Seksualiteit / Spiritualiteit (algemeen)
isbn: 9789060307250
uitvoering: paperback
aantal pagina's: 192
druk: 1
verschijningsdatum: 16 sep 2024
eerste uitgave: Lingam-Massage
status:  In herdruk
prijs: € 19,95

Het mannelijk geslachtsorgaan wordt in het Sanskriet aangeduid met het begrip Lingam. Het verwijst niet alleen naar de anatomie, maar tevens naar de energetische en spirituele dimensie van de mannelijke genitaliën. Lingam-massage is gebaseerd op tantrische en taoïstische wijsheid en op modern seksuologisch onderzoek en is bestemd voor wie zich spiritueel wil ontwikkelen. Dit boek wijst mannen een nieuwe weg naar hun mannelijkheid met meer levensvreugde, gezondheid en lust. Voor vrouwen is het een uitnodiging om meer over ‘het mysterie van de man’ te weten te komen.

 

Ontdek de geheimen van de mannelijke seksualiteit is een praktijkboek voor mannen en vrouwen die zich deze massage stap voor stap eigen willen maken:

  • inleiding in de anatomische en energetische aspecten van de mannelijke seksualiteit
  • effectieve oefeningen
  • praktische ervaeringen

Michaela Riedl maakte kennis met diverse vormen van massage. OP basis van onderzoek naar vrouwelijke en mannelijke seksualteit ontwikkelde zij de Ananda®Wave-massage. Zij schreef ook het zeer succesvolle Ontdek de geheimen van de vrouwelijke seksualteit. Geïnspireerd hierdoor volgde Jürgen Becker trainingen bij Ananda Wave en Taste-Of-Touch en vervolgens besloten ze samen dit boek te schrijven.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.