Do-In (video-DOWNLOAD)


Tao-yoga voor gezondheid en energie

Lilian Kluivers


categorieën:   Alternatieve gezondheid / Yoga
isbn: 9789060307366
uitvoering: video-DOWNLOAD
verschijningsdatum: 05 sep 2013
afspeeltijd: 80 minuten
status:  Leverbaar
prijs: € 7,95

GRATIS met actie-code uit boek!

Video-download met een praktische introductie op Do-In, twee oefenseries en een geleide meditatie – Nederlands én Engels gesproken!

In een tijd waarin bijna iedereen het druk heeft en de lat voor zichzelf hoog legt, is het de kunst om je gezond, rustig, ontspannen en in balans te voelen. Do-In is voortgekomen uit het taoïsme. Volgens deze filosofie is de wereld een eenheid waarin alles energie is, ook de mens. Deze energie is altijd in beweging.

Do-In is een effectieve vorm van yoga om vanuit je innerlijke kracht en rust in de hectische maatschappij te staan. Do-In, tao-yoga voor gezondheid en energie is een kennismaking met de principes van de oosterse geneeswijzen. Lilian Kluivers gaat in op de werking van de meridianen in combinatie met Do-In-oefeningen. De dvd bestaat uit een korte introductie, een lange les (40 min.), een korte les (20 min.) en een meditatie (15 min.). Het regelmatig beoefenen van deze oefeningen draagt bij aan uw innerlijke kracht. 

Lilian Kluivers geeft Do-In-lessen en shiatsumassage. Zij is bij verschillende Do-In-docentenopleidingen werkzaam en verzorgt nascholingen. Tegvens schrijft zij over aanverwante onderwerpen zoals acupressuur, yoga en voeding.

 

Do-In werd besproken in deze nieuwsbrief.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.