Bloei! - deel 2 (e-book)

Gouden Lijst
Werken aan geluk in organisaties

Kees Klomp


categorieën:   Nieuwe arbeid
isbn: 9789056702960
uitvoering: ebook
verschijningsdatum: 05 okt 2012
status:  Leverbaar
prijs e-book: € 8,50

Economische crisis, ecologische crisis, doemdenken. Wat is er toch mis met onze huidige maatschappij? Volgens Kees Klomp zitten we in een collectieve identiteitscrisis. We zijn vastgelopen in ons destructieve gedrag dat voortkomt uit onze illusionaire gedachten en gewoonten. Als geld en geluk niet hetzelfde zijn, hoe moeten we dan verder?
Volgens Klomp moeten we ons maatschappelijk gedrag, en daarmee onze gedachten en gewoontes, drastisch herzien. Bloei! wil hieraan een bijdrage leveren. Het boek bestaat uit een verzameling essays met alternatieve, spirituele visies op onderwerpen als economie, management, marketing, ondernemerschap, coaching, leiderschap, wetenschap, duurzaamheid, markt en maatschappij.
De essayisten hebben met elkaar gemeen hebben dat zij dagelijks mindful en met mededogen proberen te werken. Zij vertegenwoordigen een ‘maatschappijrealistisch’ geluid: een gelukkigere maatschappij is geen idealistische toekomstmuziek. Het is een realiteit in het hier en nu. We hoeven niet te dromen, we moeten juist wakker worden.
 
Een inspirerend boek voor managers, organisatieadviseurs, ondernemers, boeddhisten en duurzaam ondernemers.

 

Let op!

Het papieren Bloei!-boek bevat 22 van de 41 Bloei!-essays. Bloei! – deel 2 (ebook) is een aanvulling op de papieren uitgave en bevat de overige 19 essays.  Kopers van het papieren boek kunnen het d.m.v. een actiecode gratis downloaden.

Het reguliere Bloei!-ebook bevat alle 41 essays!

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.