Bloei! (pb) (e-book)

Gouden Lijst
Werken aan geluk in organisaties


isbn: 9789056702977
uitvoering: paperback met flappen
aantal pagina's: 256
druk: 1
verschijningsdatum: 28 sep 2012
status:  Leverbaar
prijs e-book: € 15,50 Nu voor: € 14,95
ledenprijs e-book: € 12,50

Nog een paar exemplaren leverbaar, stuur een berichtje naar info@milinda.nl

 

Economische crisis, ecologische crisis, doemdenken. Wat is er toch mis met onze huidige maatschappij? Volgens Kees Klomp zitten we in een collectieve identiteitscrisis. We zijn vastgelopen in ons destructieve gedrag dat voortkomt uit onze illusionaire gedachten en gewoonten. Als geld en geluk niet hetzelfde zijn, hoe moeten we dan verder?

 

Volgens Klomp moeten we ons maatschappelijk gedrag, en daarmee onze gedachten en gewoontes, drastisch herzien. Bloei! wil hieraan een bijdrage leveren. Het boek bestaat uit een verzameling essays met alternatieve, spirituele visies op onderwerpen als economie, management, marketing, ondernemerschap, coaching, leiderschap, wetenschap, duurzaamheid, markt en maatschappij.

 

De essayisten hebben met elkaar gemeen hebben dat zij dagelijks mindful en met mededogen proberen te werken. Zij vertegenwoordigen een ‘maatschappijrealistisch’ geluid: een gelukkigere maatschappij is geen idealistische toekomstmuziek. Het is een realiteit in het hier en nu. We hoeven niet te dromen, we moeten juist wakker worden.

 

Een inspirerend boek voor managers, organisatieadviseurs, ondernemers, boeddhisten en duurzaam ondernemers.

 

Let op!

Het papieren boek bevat 22 van de 41 Bloei!-essays. Kopers van het papieren boek kunnen de overige 19 essays gratis downloaden (Bloei! - deel 2).

Het Bloei! ebook bevat alle 41 essays!

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.