Liefde en waardering (e-book)

Gouden Lijst
Over relaties en teleurstelling


isbn: 9789056703806
uitvoering: paperback
aantal pagina's: 196
vertaler: Dankwart Kleinjans
verschijningsdatum: 21 Feb 2017
eerste uitgave: Love and its disappointment
status:  Leverbaar
prijs e-book: € 8,99
ledenprijs e-book: € 7,19

Met de introductie van een radicale en praktische theorie over de chemie tussen liefde, schoonheid en waardering daagt Braziers baanbrekende boek de hedendaagse psychologie uit. Liefde mag dan het grondbestaan van ons leven zijn, maar is ook de wortel van onze meest diepgaande conflicten en frustraties. Liefde en waardering laat niet alleen zien hoe gezond verstand voorbij de worsteling te vinden is, maar ook dat de wijze waarop we de wereld en de ander waarderen de sleutel kan zijn tot transformatie. Brazier beschrijft hoe kunst een essentiële bijdrage kan leveren aan dit transformatieproces en hoe dankzij deze specifieke psychotherapeutische methode, dit proces zich verder ontwikkelt.

 

Dit boek biedt nieuwe inzichten over de relatie tussen therapeut en cliënt alsook een nieuwe visie op relaties en liefhebben in het algemeen. In deze visie staat niet ‘het zelf’ centraal, maar juist ‘de ander’.


Liefde en waardering is een toegankelijk geschreven filosofische beschouwing, waardevol voor de professionele (psycho)therapeut en voor iedereen die geïnteresseerd is in de psychologie van de liefde.

 

Liefde en waardering kwam aan bod in deze nieuwsbrief.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.