Dit is geluk


Cuong Lu


categorieën:   Boeddhisme (algemeen) / Thich Nhat Hanh
isbn: 9789056703721
uitvoering: paperback
aantal pagina's: 160
druk: 2
verschijningsdatum: 06 nov 2017
status:  Leverbaar
prijs: € 19,25

Ieder mens zoekt naar geluk, maar als het er is, wordt het vaak niet opgemerkt. Geluk herkennen vraagt om een nieuwe manier van kijken. Daarvoor zijn aanwijzingen, oefening en geduld nodig. Als we denken gelukkig te zijn, willen we het niet meer loslaten. We beseffen niet dat lijden en geluk twee kanten zijn van dezelfde medaille. We kunnen het een willen en het ander afwijzen. Om geluk werkelijke te ervaren moeten we het lijden durven onderzoeken en dat is meer dan alleen maar accepteren. In Dit is geluk nodigt Cuong Lu ons uit om de strijd te staken. Als we met aandacht aanwezig kunnen zijn bij het lijden, zullen we mooie ontdekkingen doen. 

 

Met de kracht van zijn diepe inzicht en aansprekende voorbeelden leidt Cuong Lu ons stap voor stap naar een dimensie waar afgescheidenheid wegvalt en geluk, harmonie, vrijheid en compassie altijd aanwezig zijn. 


Dit is geluk is ontstaan uit recent mondeling onderricht. Met dit boek is zijn verfrissende boodschap voor het eerst rechtstreeks beschikbaar voor een breed Nederlandstalig publiek. Met zijn herkenbare benadering brengt hij een bemoedigende boodschap: duurzaam geluk ligt binnen ieders handbereik.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.