Effectiever werken (e-book)

Gouden Lijst
met moeiteloze meditatiemomenten

Brigitte van Baren, Jef Boeckmans


categorieën:   Zen / Nieuwe arbeid / Spiritualiteit (algemeen)
isbn: 9789056703226
uitvoering: e-book
aantal pagina's: 60
druk: 2
verschijningsdatum: 22 apr 2014
status:  Leverbaar
prijs e-book: € 4,99
ledenprijs e-book: € 3,99

In het moderne bedrijfsleven hebben velen last van het hoge tempo waarin het leven zich afspeelt. De aanhoudende roep om meer te presteren in minder tijd lijkt een haast onmenselijke vorm aan te nemen. Steeds meer medewerkers en leidinggevenden kampen met ziektes en burn-out op de werkvloer.

 

Wilt u dit voorkomen, voor u zelf, uw team of uw medewerkers? Dan is het goed om stiltemomenten op het werk te introduceren. Meditatieve momenten in het werkpatroon inpassen blijkt een positieve uitwerking te hebben op de werkzaamheden en de mensen. Er ontstaat weer ruimte voor enthousiasme en bezieling met uiteindelijk een veel beter resultaat.

 

Door middel van praktische richtlijnen wordt in dit boek aangegeven hoe je aandachtig kunt leven en werken. Leer hoe je vanuit aandacht de rust en stilte in jezelf kunt behouden tijdens het werk. Verschillende meditatievormen en praktische aandacht oefeningen voor op kantoor komen aan bod. Achterin het boek vindt u de download informatie over de gratis audio voor vijf meditatievormen.

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Login of registreer om een recensie toe te voegen.